Gästbloggsinlägg: Danielle!

Hejsan! Mitt namn är Danielle och det är då jag som fick den stora äran att skriva ett gästbokinlägg här på bloggen, då jag vann i utlottningen av tävlingen ''Gissa höjden''.
Jag blev väldigt glad när jag vann, då jag sällan brukar vinna något + att jag älskar den här bloggen!

Jag tänkte nu berätta lite om mig själv.. jag heter ju då Danielle som jag sa och jag är 16, fast snart 17 år gammal. Jag rider på samma ridklubb som Emelie och Madde, har även varit ridskoleskötare där, precis som dom. Jag rider stor häst en gång i veckan, fast funderar dock på att byta tillbaka till ponny.. ponny är och förblir roligast!
Förutom ridning är jag mycket intresserad av att skriva böcker och läsa Harry Potter. Min dröm är att en dag få bli författare.
Jag har två bloggar som jag dagligen skriver på. http://danzis.blogg.se är min vanliga vardagsblogg, där skriver jag om allt möjligt som har med mig och mitt liv att göra! Men det är nog min Harry Potter blogg, http://harrypottersweden.blogg.se som jag satsar mest på, nu när det börjat gå så bra för den också. Kika gärna in där och släng in en kommentar ifall ni har lust, då skulle jag bli super glad!
Nä men nu ska jag sluta babbla. Men ni får ha en fortsatt trevlig dag, och fortsätt följa den här bloggen för den är bäst!
Pusshej, leverpastej ;)
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback