Brum brum

Har kört lite bil under lovet vilket går framåt! Önskedrömmen är att kunna köra sin egna ponny till tävlingen. Haha, hur coolt vore inte det?

Hur som helst kommer det inte ske med mig. Jag fyller år sent och har inga planer på att lära mig köra transport innan 2014.

Transport är bokad till nästa helg, btw.

Red både Lussan och ingen mindre än Fenja igår. (Hahah hon är jätteliten, ursäkta mig för min humor, lol) Mer om dessa damer får ni senare.

Onsdagen spenderades i stallet där vi gömde ägg i buskar och krubbor samt letade efter bortglömda hovkratsar. På kvällen röstades Hanna Montana fram som vinnare av alla 12 filmkamdidater. En överraskande bra film! Sedan såg vi Trassel som har den charmigaste karaktären - hästen Maximus. En av deltagarna meddelade även att charmtrollet nr1 är till salu… Han gör det inte lätt för sig.
Dagen efter var det tänkt att vi i BRUS skulle väcka alla barnen, men det blev tvärtom när klockan slog 7 på morgonen och alla barnen var uppe och sprang.
Torsdagen blev en effektiv dag där coola mössor och pannband klipptes och syddes, Lussebullen fick pröva på lastning (nemas problemas), gravyrbrickor beställdes, två ridpass, en tavla hängdes upp vid kontoret + en hel del skit under naglarna.

Idag blir det andra bullar, ja egentligen i en hel vecka då jag inte ser stallet för ens nästa torsdag då det bjuds på hoppning.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback