Vi i Stallet

Vill du lära dig mer om hästen? Är du född mellan 2000-2003?
Då ska du vara med i Vi i Stallet!
Jag och Amanda ska hålla i kursen som kommer hårdträna inför finalen som är den 5 maj. Då kommer laget få sätta sina kunskaper på prov och har chansen att vinna fina priser.
 
När jag var med 2008 (?) var jag i lag med Kajsa och Hannah. Vi hade pluggat in sjukdomar och stallapotektet så att vi kunde rabbla det i sömnen. Taggade som tusan begav vi oss till Ridsportsförbundet och fick träffa de andra lagen inom Stockholm. Vi skrev ett prov tillsammans och hjälptes åt med svaren, gick tipspromenad och hejjade på hejjarklackerna. När de ränkade upp de rätta svaren kände vi att vi kanske hade chansen att få en bra placering, bäst 3a. Sen berättade de topp 3 lagen och började med 3an. Vårt lag räknades inte upp - hoppet var ute. Tvåan räknades upp och sist det lyckliga laget som hade vunnit.
"Botkyrka Ridsällskap!"
Vi tappade hakan och hoppade upp från stolarna! Vi hade vunnit! Den bästa känslan i hela världen, tyckte jag då.
Priserna var från Min Häst och vi fick en summa pengar som vi åkte till Gröna Lund med bland alla bergochdalbanor. Vi blev intervjuade av Häst&Ryttare och visades upp i tidningen samt på ridsportsförbundets hemsida.
 
Det hela var galet roligt och jag ångrar inte en sekund att jag anmälde mig till Vi i Stallet. Var med du också i år.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback