Bling-bling blingar upp vardagen!

Jag älskar bling-bling till hästar! Det är så snyggt och piffar upp ens dag.
Igår red jag med mitt strass-pannband på tävlingen. Blir så himla snyggt på foton och intrycket ser så mycket bättre ut.
Man behöver inte köpa det dyraste utan bara något som blänker schysst nog och som DU själv gillar!
Mitt strass köpte jag för under 100-lappen på Ullared och är super nöjd med det (kanske för att Grynet passar så bra i det, haha).

2a plats!

Är så nöjd med gårdagen!
Kom till stallet vid kvart i 12 och började borsta en redan välborstad Grynet. Sen kom Tim och knoppade henne till mig, dock behöver hon lära sig lite uppfostran med att stå HELT STILLA vilket var väldigt svårt för henne tydligen...
Betalade och hängde med Rebecka och Julia O tills min pojkvän (nemen haru gått o skaffat dig en Madde...? haha) kom till stallet för att titta så då hängde han med mig upp till Grynet och jag gjorde iordning henne (tack för all hjälp Tim!:D). Skrittade fram med Becka, som startade innan mig, och sedan red vi fram i paddocken. Grynet känndes jätte bra, frammåt och jag fick igenom ökningarna bra som hon i början bara sprang i.

Väl inne på banan så dog hon, inte helt men typ halvdöd, så jag fick rida igenom hela galoppdelen och första halvan (= typ hela programmet). Det hela slutade med en 2a plats och 57,9% i LB:1 och är helt nöjd med tanke på den dåliga bjudningen och traven i ena ökningen som drog ner fett mycket + att det var första gången jag red det här programmet.

När jag tittade i tidningen "RIDA" så hade jag kommit 3a i Agrias fototävling med temat Sommarminne med bilden när Nemo dyker. Så det blir till att hämta ut ett par stallbandage senare! :D

BTW - Pontus (pojvännen) var räknare medan jag var löpare på tävlingen haha och det var 2a gången han var i ett stall <3
foto MAJA NORINLB:1 imorgon

Tagga till inför imorgon då jag ska tävla Grynet i dressyr!
Ska bli jätte roligt att få tävla igen nu efter sommaren. Såg att det hade kommit upp en propp om en hopptävling i stallet oxå. Spännande!
Hade Grynet i tisdags på hoppspecialen och i torsdags i P5 (som är min nya ridgrupp) då vi hade dressyr. Tisdagen var helt okej, hon var lite tjafsig under lektionen och sammarbetet var inte på topp, har känslan att det är tur att det inte är hoppning imorgon. Torsdagen började okej/bra, men i mitten så blev hon tjafsig som i tisdags, fast när det är dressyr så visar hon det ännu mer och springer ifrån arbetet. Vi skulle vända rätt upp och sedan ställa->böja->vända (ut till spåret) när vi kände att vi var "klara" och hade fångat upp ytter bakben. Det gick riktigt bra då! Sedan lade vi till galoppfattning innan vi vände ut på spåret, alltså på medellinjen. Efter några gånger så släppte det helt och hon blev jätte fin och inte sitt böja-på-nacken-och-släppa-allt-visst-ser-jag-fin-ut-sätt. Fattningarna blev riktigt bra! :D
Jag o Grynet innan lektionen i torsdags!

Tävling hos Johanna Grant

Klicka på bilden och var med du också!

Man kan ju alltid försöka. :)


13 September 2011

Funderar på att göra en ny design, blogga en aning mer, och ja; helt enkelt komma tillbaka på denna blogg.

Under tystnaden här i bloggen har jag bl a varit funktionär, stått som hindervakt, under helgens fälttävlan. Jag har även hunnit rida endel ridpass. Igår red jag dressyr på ponnyn Mr Grey. Det började ganska hyfsat men sedan segna han till mer och mer under lektionens gång.
Jag har även hunnit sköta Aktai och Riella i snart 2 veckor. Jag trivs bra och båda två är riktigt mysiga, även fast Riella kan snärta till en med svansen när man ryktar.

Capitano

Igår blev det dubbelpass på Capitano.
Ridit honom hela 30 gånger nu.

Han var så lugn och fin men mot slutet gick allt bara så fel det kunde gå.
Älskar den ponnyn ändå!

2 September 2011


Samma bild som igår av den enkla anledningen av brist på bilder.

Denna dag har jag inte befunnit mig i stallet, vilket känns förunderligt efter att ha varit där tidigare fem dagar. Förmodligen tar jag mig dit imorgon, för att sedan fara hem, slå mig ned, fundera och analysera.

Resultat kräver arbete.

1 September 2011

Hejsan!
Idag var skolan en aning för lång och tråkig. Vi fick tillbaka terminens första prov under morgonen. Jag är inte så nöjd, men felen jag hade var ändå ett par typiska slarvfel och jag kan skylla på att jag såg väldigt dåligt igår då jag tog ögondroppar. Efter att ha sett en allmän onödig film (Hur många lingon finns det i världen) så tog jag mig hem. Väl hemma var klockan redan 16:00, men jag kunde inte låta bli att ta cykeln till stallet då 3 fina hästar står och väntar. Jag ryktade A & R, smorde deras kandar, rullade upp lindor och fyllde på vatten. Hann inte göra något till Spirit då han gick lektion under tiden jag var där.

Fina Riella.

Visst ser man lite vem hon är efter?