Allsvenskan div 3 omg. 1 Haningebygden

Haha, nu har jag rättat till det Madde påpekade i förra inlägget. ;)

Blandade resultat för dagen!
4 fel i förklassen och 0 fel i lagklassen. Tyvärr ingen placering för laget, vi hamnade på en 13:e plats av 16 lag. :(
 

Förklass
Under framridningen kändes han bra: lugn och avspänd. Men under framhoppningen gick det alltså pannkaka, precis som i specialen i torsdags. Krysset gick givetvis bra men på räcket stannade han igen och igen och tillslut så att jag ramlade av. Det var ett tag sedan jag ramlade av måste jag nämna, haha. Upp på ponnyn igen, tog ett språng och sedan vart det trava iväg till banan. Blev arg på ponnyn, för så här ska han givetvis inte hålla på. Det blev nog inte många stilpoäng för förklass-rundan men fick hur som helst runt honom med ett stopp.
 
Lagklassen
Fick mer hjälp av Linda, satte på mig ett par sporrar och övade mycket på att han skulle komma framåt: ta skänkeln och inte krypa ihop sig. Det gick super och nu stannade han inte på framhoppningen en enda gång! På banan var han sitt gamla jag igen. Lite spänd och stissig eftersom det inte var hemma men mer sitt bra-böna ändå. Vi kom runt med lite fel galopp här och var men det gjorde inget med tanke på hur han var klassen innan!
 
Fick 50,5 stilpoäng och är faktiskt nöjd med det. Fick 7,5-8:or för sits och vägval men poängen sjönk ned till 5 och 6,5 när det kom till att jag inte rättade galoppen samt Bönans rytm och balans. Bönan har inte direkt den bästa galoppen, det vet vi alla.

 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback