Oväntat, men ingen lussebulle för mig

Madde - Arda's Green Spot
 

Vänta lite - vadå fick hon inte hoppa Lussan? Det har hon ju gjort nästa varje hoppspecial med undantag för Max. Betyder det att deras karriär tillsammans är slut nu när den precis har börjat? Har hon gett upp på Lussan? Är Lussan halt? Skojjar hon?
Svar: nej, nej och nej.
Jag blev lika shockad som ni är nu. Jag trodde stenhårt på att Lussan skulle stå på lappen bredvid mitt namn, och om inte hennes skulle Max namn funnits där. Icke sa icke! Grynet som jag senast red i slutet av sommarlovet, strax innan vi fick hem Nemo, fick äran att hoppa med oss i specialen. Kan säga att jag blev lite lite pytte besviken för att jag har hoppat en som lyfter på hovarna i flera månader och att sedan återgå till en som springer igenom hinderna (ja Grynet har gjort det med mig) kändes inte lockande.
 
Tänk vad fel man kan ha! Med Grynet igår förstod jag verkligen hur mycket jag har utvecklats tillsammans med Lussan. Nu kunde jag sätta tryck i Grynet utan att behöva rejsa 10 varv i ridhuset, vilket är en grym förbättring då jag tidigare inte satte tryck i ponnyn. Tror vi bara rev 1 bom under hela lektionen och då ingick det även travhopp och räcken!
Banan vi hoppade på slutet var jätterolig då det hände något nytt hela tiden. Mamma filmade mig så film kanske kommer senare, men jag kan inte lova något då det inte spelades in med min mobil. Ska försöka rita den i paint.
 
Här är min paint bild:
- Svart galopp
- Lila trav
 

picasion.com

Postat av: Camilla

Den där övningen hoppade vi för pontus för någon träning sen, fast med en extra studs!!!! Kändes skumt, för jag kände igen den, men sen kom jag på varför!!! Lite skumt ändå eftersom ni hade Linda antar jag?!?! :P

2013-04-17 @ 18:51:05
URL: http://camillashastliv.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback