Dagen med stort L

Helgens upplevelser var verkligen i kontrast till varandra. Från att ena dagen flänga hit och dit och passa olika tider och ärenden till att nästa dag sitta inne och det mest kreativa var att leka häst i trädgården där skutt över julgranen var populärt.

För att ni ska få en rätsida på det hela tar jag allt från A till Ö så att eventuella missförstånd undviks.

Lördagsmorgonen bjöd på en ridlektion i min mammas ridgrupp där jag hoppade in istället för en trevlig dam. Valde att pröva någon ny häst, haha jag har inte ens ridit hälften så 50% av dem räknas som nya för mig. Aida blev mitt offer och efter att ha hittat den mystiskt bort trollade utrustningen befann vi oss i ridhuset med de andra. Hejdundrans vad rolig Aida-pajda kunde vara. Traven var lättast att rida då det kändes som att jag flög 2m ovanför sadeln i galoppen.
Övningarna var självklart i galopp vilket jag föraktade då jag kände mig som lilleskutt, men överraskande nog skötte sig både Aida och jag mig så pass bra att vi fick trevliga kommentarer från ridläraren.

Vill jag börja på stor häst nu?
Svar: fortfarande nej.

(Oj detta inlägg blev visst lite längre än vad jag trodde och min bussresa hem börjar lida mot sitt slut så jag får ta och fortsätta senare)

Avslutar med favoritbild i repris. | Foto Maja N


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback