Fortsättningen någon annanstans i Sverige

Dagen med stort L…

Efter ridturen med Aida åt jag lunch i den någotlunda väldtädade Smedjan (välstädad får den vara för jag såg inte en ända myra!). Därefter letades och hittades LOKstödspapper och mitt nästa uppdrag blev att ragga stalltjejer (vi har brist på killar) till linda ben kursen som tillhör skötarutbildningen för de som redan är skötare. 
Min bästa vän och jag bossade runt bland barnen och hotade med pisk om de inte lindade upp lindorna lika hårt som straffet skulle bli. 
Var det verkligen så det gick till Madde?
Svaret är nej, men alla lyckades med varsitt snyggt lindat ben. 
 
Städa, leta, springa bestod nästa 40min utav innan BRUSmötet kördes igång med bullar och hög närvaro. Vi spånade och planerade påsklovet till yttersta detalj och förhoppningsvis kan vi detta år åstadkomma något mer än att har galet kul. Mer tänker jag inte säga. Ett sammarbete om framtida huvudbonader är också på väg att gro. 
 
Hem kom jag inte förens magen skrek om att jag behövde mer mat, även fast jag både tryckt i mig lax och äppelkaka under dagen. 
 
söndagen med litet S
Sovmorgonen blev förstörd av att jag gick och lade mig på tok för tidigt dagen innan, så Fatta Eld fick bli min morgonkompis som jag läste ut. Toppen bra skrivet! Med Emelies ord gnagandes i bakhuvudet ororar jag mig för hur den tredje bokens förlopp utspelar sig. Emelie som avgudade Hungerspelen läste inte ens färdigt sista boken för att den var så dålig…
 
Restrerande söndag spenderades med spanskaplugg, skidor (på tv), mat (ytterst nödvändigt) samt bus och lek i trädgårdens snö med grimmskaftet som tyglar. 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback