Fit for fight

...inte för att jag förespråkar våld, men man bör kunna försvara sig ;)
 
Skoluppgift: träningsplanering
Reaktion: ok, det fixar jag i helgen
Deadline: innan Julafton 2013
Reaktion: ok, det fixar jag under sommaren
Genomförande: ja ni ska genomföra det
Reaktion: ok, fixar det i slutet av sommaren innan konditionstestet
Period: 2 till 3 månader
Reaktion: äh, kidding? Om jag reagerar så här, hur kommer de som har sämre inställning till träning än mig i klassen att reagera?
 
Inte nog med att vi ska hitté påt allt och genomföra det under 8-12 veckor, vi ska också skriva en utvärdering och ha ett test i början och ett test i slutet och allt ska vara noggrant planerat och nedskrivet.
Jag har inget emot att planera, det är faktiskt roligt, utan jag har en förbannat dålig motivation till att motionera annat än att rida.
Tro mig, jag har försökt gå ut och springa men att göra det själv är tråkigt och det finns ingen som puschar mig att fortsätta springa när jag ser fördelen med att gå. En gång pratade jag till och med i telefon med en kompis för att hålla mig motiverad, men det fungerar inte varje gång.
 
Nu när det är en obligatorisk skoluppgift behöver jag ut och träna och jag uttnyttjar mitt sommarjobb som mål. Att komma i form inför Skåneveckorna. Jag kommer ihåg hur jobbigt det var första veckan på Arphus tillsammans med Elin förra sommaren. Tack vare sommarjobbet kommer jag orka gå ut genom dörren och röra på benen snabbare än vanligt.
 
Vi får se på måndag ifall jag kan hålla det jag sagt nu. Håll tummarna!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback